Zajišťujeme kompletní realitní službyProdej, pronájem a správa nemovitostí je naším dlouhodobým oboremNaše službyZajišťujeme kompletní realitní službyNa trhu přes 15 letUž jsme se setkali s nemovitostmi všeho druhu.Naše historieNa trhu přes 15 letKompletní komunikace a servisZajistíme servis mezi prodejcem a kupujícím, a dále pronajímatelem a nájemcemNabídka nemovitostíKompletní komunikace a servisNemovitosti pro každé využitíNajděte si tu ideální pro VásNabídka nemovitostíNemovitosti pro každé využitíProdali jsme už stovky nemovitostíAť už se jednalo o jednotlivé byty, rodinné domy, vily či pozemkyJak přesně prodej probíhá ?Prodali jsme už stovky nemovitostíVstříc Vašemu podnikáníZajistíme komerční objekty pro jakékoliv odvětví byznysuNabídka nemovitostíVstříc Vašemu podnikání

Reality Sebastian

Bez názvu (500 × 450 px) (500 × 420 px)

Úspěšná realizace developerských projektů

Bez názvu (500 × 450 px) (500 × 420 px) (1)

Správa nemovitostí s více než 1000 smluv

Na trhu více

jak 15 let

Kvalitní a efektivní marketing

Cílená inzerce na sociálních sítích

Přátelský tým makléřů a spolupracovníků

Etické jednání

Pravidelné vzdělávání

Pravidelné vyhodnocování efektivity inzerce

Certifikovaní makléři, profesní pojištění

Tým právníků, účetních, daňových poradců

Spolupráce s finančními poradci

Vlastní odhady nemovitostí

Vizualizace nemovitostí

Home staging

Profesionální fotografové

Slova našich klientů

Ondřej P.

Se Sebastian Group spolupracuji již řadu let, spravují mi jednotlivé nemovitosti a i když nájem výjimečně příjde trochu později, jedná se o výbornou společnost s profesionálním přístupem.

Natálie D.

Naše rodina již delší dobu využívá služeb uvedené společnosti a to v pronájmu nemovitostí. Jejich jednání bylo vždy velmi vstřícné, poctivé a profesionální.

S výsledky jeho práce jsme byli vždy velmi spokojeni.

Michal U.

Skvělý profesionální přístup od prohlídky bytu jako takové, až do podepsání smlouvy. Rychlá reakční doba, příjemné vystupování, proaktivita a zároveň velice milá kooperace.

Jednoznačně nejlepší zkušenost s RK. Vřele doporučuji

Miroslav B.

Spolupráce s panem Matýskem byla na profesionální úrovni, jeho přístup byl velice aktivní, vždy ochotný a spolehlivý. Evidentně se jedná o specialistu ve svém oboru, který dokáže poradit a v oboru se orientuje. Díky jeho ochotě, vždy poradit a pomoci, proběhla spolupráce rychle a účelně.

Máte zkušenost s naší společností? Ohodnoťte nás. Vyplňte formulář